2011. március 21., hétfő

Mindennapi kincsünk - Az éltető folyadék – A víz

Egyre több szó esik a vízről, és annak kiemelt fontosságáról. Természetes igényünk, hogy tiszta és egészséges ivóvízhez jussunk, hiszen még egy napot sem lehet kibírni e nélkül. Víz és víz között azonban óriási a különbség. Ivóvizeink minden információt tárolnak, hordoznak, és visszajuttatnak a szervezetünkbe - derül ki a legújabb kutatásokból.

A Föld összes szennyeződését, az emberek által elfogyasztott és a körforgással a folyóvizekbe visszajutott gyógyszerek maradványát éppúgy őrzi a víz, mint a földrengések rezgését - minden, ami körülöttünk történik, hatással van ivóvízkincsünkre. Amely a legnagyobb kincs a levegőn kívül, hiszen pótolhatatlan és nélkülözhetetlen, minden pillanatban szükségünk van rá. Tudatosult-e már bennünk, hogy itt és most, napjainkban egyre fontosabb gond az egészséges, az ember számára fogyasztható ivóvíz beszerzésének gondja?


Mit várunk el a víztől?

Legyen tiszta, bőségesen álljon a rendelkezésünkre, hogy kellő mértékben pazarolhassuk, szennyezhessük? Kezdjünk egy kicsit játszani a képzeletünkkel: a sivatagban járunk, egy csepp vizünk sincs: mit adnánk néhány kortyért? Más helyszín: a tengernyi víz közepén hajótörést szenvedünk, és néhány nap alatt szomjan halunk.
Mi teszi nélkülözhetetlenné számunkra a vizet? A válasz egyszerű: hiányában megszűnik az élet, mert a víz maga az élet.
Szervezetünk kétharmad része víz. Földünket ugyanilyen arányban borítja az éltető folyadék. A természet minden apró részében megismétli önmagát. A tiszta ivóvíz az egyik legnagyobb kincsünk, amely nélkül sem a legkisebb, sem a legnagyobb nem élhet meg a földön.
A tiszta ivóvíznek kémiai és bakteriológiai szempontból is kifogástalannak kell lennie. Van még néhány érdekes feltétele: hasonló szerkezetűnek kell lennie, mint a testünket alkotó víznek.
Elsőként ismerkedjünk meg az élő és a holt víz fogalmával. Milyen az élő víz? Amely pontosan olyan szerkezetű, mint a testünket alkotó víz. A holt víz viszont csupán kémiai értelemben víz, ám szerkezetileg annyira rosszul „áll össze", hogy az élő szervezet csak komoly saját életerő felhasználásával képes azt hasznosítani. Miért van szükség ennyi energiára a hasznosításhoz? A vízmolekulákat alkotó atomok annyira kis energiát hordoznak, hogy elektronjaik a mag közvetlen közelében lévő pályákon kénytelenek keringeni, ezáltal az atomok közelebb kerülnek egymáshoz a molekulán belül, olyannyira, hogy a víz mérhetően sűrűbbé válik. A molekulák összetapadnak, és így nehezebben szívódnak fel. A rostán könnyen átfér egy mogyorószem, de egy dió már nem. Ez igaz áttételesen a holt vízre is. Nézzünk még néhány példát arra, hogyan viselkedik az élő és a holt víz a hőmérsékletváltozásra, hogyan kristályosodik, hogyan alakul a vezetőképesség, a felületi feszültség, az oldóképesség.


Forráspont, fagyáspont

Az élővíz tökéletesen csodálatos egy-kristályokat hoz létre fagyás közben. Próbáljuk ki: főzzünk élővízből - forrásvízből, Orgon-vízből, vagy Reverz Ozmózissal tisztított, energetizált vízből - , esetleg készítsünk belőle fagylaltot! Olyan ízek kerülnek elő, amelyekről eddig nem is volt tudomásunk. Hol találunk a természetben rendezett szerkezetű élővizet? Az élő szervezetekben, így a növényekben, gyümölcsökben, valamint a több ezer méter magasan található, lágyan csörgedező, kristálytiszta hegyi patakokban. Ezzel szemben holt vízzel szinte mindenütt találkozunk. Ez jön a csapból, ezzel öntözünk, ebben fürdünk, és bizony ezt fogyasztjuk. Megfigyelték-e már, mi történik a virágokkal, ha nem csapvízzel, hanem esővízzel öntözzük? A növények „gondolkodás nélkül" képesek különbséget tenni.


Az élet adathordozója

Környezetünk - így ivóvízkészletünk is - annyira megsínylette a felelőtlen, gátlástalan bánásmódot, hogy a kételyek és kérdések csak egyre nőnek. Sokan keressük a megfelelő választ. A kémiai tulajdonságokon túllépve újabb és újabb csodálatos tulajdonságok derülnek ki a vízről. Sokan csodálkoznak, amikor arról beszélünk, hogy a víz információ-hordozó is. Valóban szinte megfoghatatlan, hogy az emberi beszéd, a színek, hangok, formák és rezgések mind-mind befolyásolják az éltető folyadék szerkezetét. Az adathordozók közé - magnószalag, cd-lemez, mágneslemez - hogyan sorakozik fel a vízcsepp?
A különféle behatásokra a víz szerkezete egyértelműen és mérhetően válaszol. A fagyasztással történő kristályosítás csodálatos bizonyítéka mindennek. A szennyezett folyókból, tavakból, illetve a szent helyek vizeiből és hegyi patakokból vett vízminták ábrái magukért beszélnek. A legmeglepőbb viszont, hogy a szennyezett vizet az emberi gondolat képes volt megváltoztatni! Senki nem számított rá, hogy a szennyezett folyadékot tartalmazó poharat kézben tartók felemelő, szép gondolatai a víz szerkezetét a hegyi patakok vizéhez tették hasonlatossá! (A módszert az Agykontroll tanfolyamokon is oktatják, a programozott víz használata az agykontrollt használók között jól ismert. A szerk.) Felmerül a kérdés: mire képes a gondolat? Kérdéses-e, hogy energiaként és információként működik?
Mindannyian része vagyunk az oszthatatlannak, a mikro- és makrokozmosznak. A lényünkkel, a tevékenységeinkkel és a gondolatainkkal együtt befolyásoljuk, hatással vagyunk rá, megváltoztathatjuk.


Sejtjeink és a víz

A sejtjeink legmélyén zajló biokémiai folyamatok számára létfontosságú a víz: szállítója az „építőköveknek" és a salakanyagoknak. Meggyőződésem szerint nem ér itt véget a víz szerepe sejt-szinten. Csodálatos hordozója, tárolója az életerőnek, a sejtek finom működését elősegítő programoknak, vagyis az információ-áramlásnak. Nem mindegy, milyen szerkezetű, energiaszintű és információjú vizet fogyasztunk nap, mint nap. A víz nagyon érzékeny adathordozó: „megjegyzi" és tárolja mindazt, amellyel végtelen élete folyamán találkozott. Az eredeti, ősi információt és szerkezetet, a sejtműködést segítő programokat főként az alábbi dolgok zilálhatják szét, törhetik meg:

elektroszmog
rádió- televízió- adóberendezések
földsugárzási zónák
környezeti mérgek
stressz

Az emberi energiamező képes újra és újra „visszaírni" a programokat, ám a meghibásodás esélye egyre nagyobb. Hosszú távon beláthatatlan következményekkel jár, ha hibás programmal „működő" vizet használunk a földön. Az egyik megoldás lehet ezekre a gondokra, ha a szétzilálódott struktúrát helyreállító berendezések segítségével helyreállítjuk a víz természetes szerkezetét, és olyan parancsokat vésünk ebbe a csodálatosan érzékeny adathordozóba, amellyel szervezetünk újraírhatja helyes működésének kódjait. Az Orgon-készülék az egyik megoldást jelentik erre a kihívásra, amelynek segítségével az egyszerű csapvizet tudjuk tisztítás és különleges energetizálás segítségével élővé, táplálóvá, egészségessé tenni. Az energetizált ivóvíz segítségével feltárjuk testünk önregeneráló lehetőségeinek tárházát.

Az élet csodája ott a legkisebb vízcseppben is. Minden mindennel összefügg: amit ma a lefolyónkba öntünk, az okozza holnapi betegségeinket. Kezdjük el önmagunkból kiindulva a változást, a felelősségteljes viselkedést, és figyeljünk minden apró részletére - minden cseppjére életünknek. Biztosítsuk önmagunk és szeretteink számára az életerőt megfelelő ivóvízzel és táplálékkal. Ha emellett az odafigyelést és a szeretetet tudatosan építjük be napjaink minden egyszerű tevékenységébe, akkor lehetővé tesszük az egészséget, a teljes életet nemcsak önmagunk, hanem teljes környezetünk és gyermekeink, a jövő számára is.


Becsüljük meg az életet, és az életet megalapozó tiszta vizet, hiszen ha ez nincs többé, akkor mi sem létezünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése